Pazar, Eylül 29

Becao Saint-Gilloise Birliği’nden açıklama: “Derbiden sonra tek düşüncemiz kazanmaktı” – Son Dakika Spor Haberleri

F.Bahçe’nin savunma oyuncularından Rodrigo Becao, Union Saint-Gilloise maçının ardından konuştu.

‘TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAKTI’

Brezilyalı defans oyuncusu”Böyle bir derbi oynadığınızda, kaybederseniz bir sonraki maçın hemen gelmesini istersiniz, böylece kendinizi kurtarırsınız. Hocamız bunu istedi, biz de kazanmayı hedefledik. İyi oynadık. Antrenmanda tek düşüncemiz bu maçı kazanmaktı ve istediğimizi aldık.“dedi.

“FİZİKSEL OLARAK İYİ HİSSEDİYORUM”

Fiziksel durumuyla ilgili konuşan Becao, şunları söyledi: “Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum ve kendimi her zaman hazır tutuyorum. Kimin oynayacağına hocamız karar verecek. Fırsat bulduğumda hazır olmak için çalışıyorum ve işime devam ediyorum. Bugün takımıma yardım ettiğim ve kazandığımız için mutluyum. Bu durumda kazanan F.Bahçe’dir.“dedi.

“İKİSİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR”

Açıklamalarına devam eden Becao, şunları söyledi: “Defans ikilisi sürekli değişiyor çünkü takımda çok fazla kalite ve çok fazla seçenek var ve Fenerbahce kazanıyor. Oynama şansı geldiğinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.“dedi.

‘SAVUNMADA HATALAR VAR’

Becao sonunda şunları söyledi: “Herkesin kendi fikri vardır. Takım olarak kaybediyoruz, büyük resme bakmak lazım. Derbiyi kaybettiğimizde savunmada bazı hatalar vardı, ben sahada değildim ama orada olmak istedim. Derbiyi kaybetmiş olsaydık daha iyi savunma yapmamız gerektiğini söyleyebilirdik. Tüm ekip birbirine bakmalı ve gelişmeli“dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking