Cuma, Eylül 20

Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti! Kurbanlarını önce boğdu, sonra parçalara ayırdı

Kenya polisi bugün, başkent Nairobi’deki Mukuru atık depolama sahasında 9 kadının parçalanmış cesetlerine karışan şüpheliyi yakaladığını duyurdu.

Seri katil Jomaisi Khalisia, polis sorgusu sırasında eşi dahil toplam 42 kadını önce boğduğunu, ardından parçaladığını itiraf etti.

_81242 (5)

Polis, mağdurlardan Josphine Mulongo Owino’nun cep telefonu uygulaması işlemlerini inceleyerek kaybolduğu gün havale gerçekleştirdiklerini ve bunun sonucunda elde edilen ipucunun kendilerini Jomaisi Khalisia’ya yönlendirdiğini söyledi.

_81242 (4)

ÇÖZÜMLER ÇÖZÜMDE DEVAM EDİYOR

Kurbanların cesetlerinin bulunduğu bölgeye 100 metre uzaklıktaki Khalisia’nın dairesinde arama yapan polis, ilk olarak telefonlar, kadın çantaları ve kadın iç çamaşırlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda eşya buldu.

3b

Kenya polisi ilk olarak 12 Temmuz’da naylon torbalarda ceset parçaları bulmuş, ertesi gün ise içinde daha fazla ceset parçası bulunan çantalar bulduğunu duyurmuştu.

2a

Kenya polisi, çöp depolama sahasının olay yeri olarak aktif bir şekilde aranmaya devam ettiğini vurguladı.

4b

2b

5b

(DHA-İHA)Bu içerik Enes Çırtlık tarafından yayınlanmıştır.

O isim verdiği talimatı 15 Temmuz gecesi duyurdu! O isim verdiği talimatı 15 Temmuz gecesi duyurdu! “Gerekiyorsa yok edin!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş