Cuma, Eylül 20

Trump’ı vurana kadar ne oldu! Matthew Croos’u suikast girişiminden önce fark edenler paniğe kapıldı.

Trump’a ateş açan 20 yaşındaki Matthew Crooks, Trump’ı koruyan Gizli Servis ajanları tarafından olay yerinde öldürüldü. Crooks’un çatıya çıkıp AR-15 model tabancayla 130 metre mesafeden Trump’ı hedef aldığı ortaya çıktı. Genç saldırganın çatıdaki hareketliliğinin vatandaşlar tarafından uzun süre önce fark edildiği ortaya çıktı.

VATANDAŞ ONU GÖRÜYOR VE ENDİŞELENİYOR

Sosyal medyada dolaşan bir videoda, Trump’ın miting düzenlediği bölgedeki vatandaşların endişeli seslerle çatıdaki genci işaret ettiği görülüyor ve duyuluyor.

Ekran görüntüsü 2024-07-15 123752

SALDIRI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Saldırıda Trump’ın yaralanması, Gizli Servis ajanlarının neden daha erken harekete geçmediği ve saldırganın çatıya tırmanmasına karşı neden önlem alınmadığı tartışmalarına yol açtı.

Ekran görüntüsü 2024-07-15 123801

NE OLDU?

AA’nın verdiği bilgiye göre; Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olan eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya’daki mitinginde kürsüden destekçilerine seslenirken silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

2024-07-14T061108Z_879094409_RC2MU8A31DBU_RTRMADP_3_USA-ELECTIONS-TRUMP

Saldırıda gösteriye katılan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Amerikan gizli servisleri, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden podyuma doğru defalarca ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak nitelendirdi.

Soruşturmanın ardından FBI, suikast girişiminde bulunan ve olay yerinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı.

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Sabah oynamaya başladı!  Bahsi kaybedince büfeyi ateşe verdi: Daha fazlasını kazanmaya çalışırken cebindeki tüm parayı kaybetti.Sabah oynamaya başladı! Bahsi kaybedince büfeyi ateşe verdi: Daha fazlasını kazanmaya çalışırken cebindeki tüm parayı kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş