Pazartesi, Temmuz 8

Bursa’yı sağanak yağış vurdu! Çok sayıda ev, iş yeri ve fabrikayı su bastı! Debisi yükselen çayda ceset bulundu

Bursa’da şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda ev sular altında kalırken, taşan dereler sokaklara park eden araçların ulaşımını engelledi. Uludağ’ın eteğindeki Yıldırım İlçesi Teferrüç Mahallesi’ndeki Karınca Çayı’ndan kopan taş parçaları yolu geçilmez hale getirdi. Dereden taşan suya dayanamayan arabalar üst üste geldi.

Araçlarının çalışmaz durumda olduğunu gören vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Derenin tamamen taşması üzerine yolda yürüyen yaşlı kadın dengesini kaybederek yere düştü.

AW240290_12

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarılan kadın, yürümekte zorluk çektiği için terliklerini bırakıp yalınayak yolculuğuna devam etti.

AW240290_11

BASTI’DA BURSARAY HATTINI

İzmir, Mudanya, İstanbul ve Ankara yollarında sel suları nedeniyle tıkanan yollarda araçlar zor anlar yaşadı.
Rögarlar suyu tahliye etmeye yetmeyince ana caddeler göle döndü. İzmir yolu başta olmak üzere bazı araçlar yollarda kaldı. Trafik polisleri mahsur kalan araçları yol kenarına iterek yoldan çıkarmak zorunda kaldı.

_76624
Bu arada çok sayıda ev, mağaza ve fabrika da yağıştan nasibini aldı. Bursaray hattı şelaleye dönünce yolcular metroda zorluk yaşadı.

AW240202_07

Bursa’nın çeşitli bölgelerinde meydana gelen taşkın ve su baskını olaylarına karşı belediye ve itfaiye ekipleri yoğun çalışma başlattı.

AW240290_10

AKIŞI ARTAN NEHİRDE CESET BULUNDU

Kaza, saat 18.00 sıralarında, Osmangazi merkez ilçesi Avrupa Konseyi Bulvarı Nilüfer Çayı botanik parkı önünde meydana geldi. Şiddetli yağış nedeniyle akışı artan Nilüfer Çayı’na bir cesedin sürüklendiğini gören vatandaşlar, durumu acil çağrı merkezi 112’ye bildirdi. İhbarın ardından bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. .

_76686

Polis ekipleri olay yerine müdahale ederek suda yüzen kimliği belirlenemeyen cesedi kıyıya çıkardı. Yağmur nedeniyle suya kapılan birine ait olduğu değerlendirilen ve erkek olduğu belirlenen ceset, kimliği ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. .

_76686 (2)

Olayın ardından Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da bölgeye gelerek bilgi aldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, şunları söyledi: “Şu anda bir ceset var ama muhtemelen eski bir ceset olduğunu düşünüyoruz. Yani sel ya da yağmurdan kaynaklanan bir ceset değil, oraya giden birine ait olabilir.” Daha önce kaybolmuştu ancak olay yeri incelemesi devam ediyor bununla ilgili bir şeyler söylemek için “Şimdilik çok erken” dedi.

AW240290_15

AW240290_02 (1)

AW240202_04Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
MSB acı haberi duyurdu!  1 askerimiz şehit olduMSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
Kayseri'deki olayla ilgili bir paylaşım yaptılar.Kayseri’deki olayla ilgili bir paylaşım yaptılar.
O ilde kene kabusu!  Bir kişi öldüO ilde kene kabusu! Bir kişi öldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: izmir su kesintisi - yemekteyiz - Adana Demirspor - 2024 Yerel Seçimleri - Cemil Tugay -
Antalya Haber Sunucu
marsbahis giriş